Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ötvös műhelyek - Jegygyűrű képes leírás - Jegygyűrű.tlap.hu
részletek »

Ötvös műhelyek - Jegygyűrű - Jegygyűrű.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jegygyuru.tlap.hu » Ötvös műhelyek - Jegygyűrű
Keresés
Találatok száma - 21 db
Aba Gold

Aba Gold

1983-ban nyitottam meg ékszerüzletemet a Déli-pályaudvar közelében. Egyedi tervezésű ékszereim mára kiérdemelték azon igényes hazai és nyugat-európai vásárlók érdeklődését, akik a sorozatban gyártott tömegáru helyett a különlegességet keresik. Ez köszönhető az általam garantált legkedvezőbb árnak, rövid vállalási határidőnek, a precíz, igényes kivitelű munkának. A klasszikus modellektől a legújabb trendnek megfelelő karikagyűrűket illetve kísérőgyűrűket (eljegyzési gyűrűket) készítem el a hozzávaló legnemesebb drágakövek beszerzését is vállalva. Az Ön által megálmodott ékszer akár a már régóta fiók mélyén heverő ,,törtaranyból' is elkészíthető. Ezek után kérem tekintse meg mint egy 500 darabból álló mintakollekciómat, és ha elnyerte tetszését tisztelettel várom jelentkezését!

Bartha ékszer design

Bartha ékszer design

A Bartha ékszer design Bartha Lajos (ifj.) ötvös mester nevéhez fűződik, aki a jól megalapozott családi hagyományokat folytatva csak nemes formákat keres nemes anyagokra és drágakövekre írva. Az önálló vállalkozás kézműves jelleggel, kiaknázva a modern eszközök adta lehetőségeket, a nyugati és északi kultúrát kedvelők ízlését szolgálja. A hétköznapokat is megszépítő szelíd, vagy alkalmi, platina és 18 karátos arany egyedi darabok sorát minimalista vitorlás ékszerek és karikagyűrűk is bővítik. A Tahitian Pearl Trophy világversenyen elért 2006-os nemzetközi győzelem a tahiti gyöngy verseny terén gyűjtött több korábbi, nemzeti szintű sikereiket koronázta meg. Opál köves ékszerek tervezésében és készítésében több mint 20 éves múltjuk kellő ismeretet, magabiztosságot és ezzel biztonságot jelent. Ékszereik nem súlyról, nem is nagy felületről szólnak, inkább csendben jó ízlést, stílust hirdetnek...

Bere

Bere

Bencze András szabadfoglalkozású ötvös iparművész - fém szakrestaurátor, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének tagja vagyok. Műhelyemet 1986-ban alapítottam. Fő profilom új tárgyak tervezése és kivitelezése hagyományos kézműves módon. Tevékenységem 1988-tól fém restaurátori tevékenységgel bővült. 1991-2001 között a Budapesti Postamúzeum fa-fém restaurátoraként dolgoztam műtermemben. 1993-tól a Magyar Nemzeti Múzeum fém restaurátor műhelyeiben a Magyar Képzőművészeti Egyetem felkérésére óraadó tanárként veszek részt a restaurátorképzésben. Jellemzők: Tár gycentrikus, gyors és minőségi munka a budapesti műteremben, kedvező árak, szállítás. Igény szerint helyszíni felmérés és munkavégzés.

Design Jegygyűrű

Design Jegygyűrű

Bár 1992 óta foglalkozom ékszerkészítéssel, '96-tól az egyetem évei alatt - a finnországi ösztöndíjamat kivéve - mégis kicsit eltávolodtam tőlük. Ez részben köszönhető volt az iskolai tematikának, ahol az ékszer tulajdonképp csak egy szemeszter témája volt, másrészt annak, hogy elhatároztam, nyitok a szakma egyéb területei felé. Ebben a 96'-tól 2002-ig tartó időszakban dolgoztam együtt építészekkel, belsőépítészeti munkákban részt vállalva (Bank Center, Barabás Villa, magánlakások) terveztem céges reprezentációs ajándéktárgyakat többek közt a Fornax Rt.-nek és díjat Credit Suisse-nek, évekig dolgoztam az NKÖM-nek elegáns támogatói táblákat, folyóirat-tartókat, feliratokat terveztem és készítettem nekik. 2002-ben őszintén szólva könnyedén tudtam azt mondani, hogy elég volt. Nem akartam többé kompromisszumot kötni a munkámban, nem akartam megrendelőkkel és alvállalkozókkal hadakozni, határidőkön idegeskedni.

Ékszer Világ

Ékszer Világ

Műhelyünk nagy tapasztalattal rendelkezik az egyedi ékszerek készítésében. A hagyományos kézi munka mellett, a legmodernebb technológiával dolgozunk, aminek segítségével garantálni tudjuk a legmagasabb minőséget és pontosságot. Bármilyen elképzelést megvalósítunk, de szívesen segítünk megtervezni a megálmodott ékszert, amiről igény szerint látványtervet is készítünk, és kézzel fogható formában is prezentálni tudunk. A kedves vevő válogathat saját modelljeinkből, de igény szerint a hozott mintát is elkészítjük. Aranyból és platinából dolgozunk, és a drágakövek széles választékával várjuk Önöket. Mindennemű egyéb ékszerrel kapcsolatos szolgáltatást is nyújtunk: ékszerbecslés, javítás, felújítás, restaurálás, kőpótlás, vésés, kőcsiszolás és gyöngyfűzés.

Hirdetés
Eljegyzesi-gyuruk

Eljegyzesi-gyuruk

Eljegyzési gyűrűket és karikagyűrűket, valamint egyéb ékszer különlegességeket kínál a Karl Ékszer. Egyedi tervezéssel lehet kérni a weboldalon a személyre szabott minőségi ékszereket. A hagyományos eljegyzési gyűrűket 10 fajta alapanyagból készítik, valamint alapanyagonként 880 design közül választhat a megrendelő. Ezen felül lehet kérni rozé aranyból, fehér aranyból, esetleg a hagyományos sárga aranyból, valamint platinából az elkészítendő gyűrűket. Minden elkészített darabjára a cég örök garanciát vállal.

Farkas Ékszer

Farkas Ékszer

Farkas Viktória és Farkas Márk elsőgenerációs ékszerészek. 1990-es évek elejétől kezdve a szakmát, több kiállítás megtartása után nyitottuk első közös üzletünk. Magyarországon azon kevés ékszerészek közé tartozunk, akik platinából is készítünk ékszereket. Cégünk vállalja minden típusú ékszer javítását, restaurálását. Ékszerkészítést megrendelés alapján, 1-2 héten belül tudunk teljesíteni. Ékszereink teljes mértékben kézzel készült egyedi darabok.

Gergely Ékszer

Gergely Ékszer

A Gergely Ékszer 1990. óta készít megrendelőinek kézi készítésű egyedi ékszereket igényes kivitelben. Az alapanyagok sokszínűsége lehetőséget nyújtanak a klasszikus formák és a modern, különleges vonalvezetés kialakításához egyaránt. Így a sárga-, vörös- és fehérarany, a platina, a briliáns, szintetikus- és drágakövek, édes- és sós vízi gyöngyök alkalmazásával szebbnél-szebb ékszerek születhetnek műhelyünkben. Üzletünkben többek között kézi- és gépi láncok, női- férfi gyűrűk, jegygyűrűk, karikagyűrűk, medálok, fülbevalók várják leendő tulajdonosukat. Az ötvösszakmában szerzett tudásunkra és több éves tapasztalatunkra támaszkodva igyekszünk vásárlóinknak nem csak eladni, hanem segíteni a megfelelő, személyre szóló ékszer kiválasztásában, elkészítésében. Célunk a Megrendelő teljes körű tájékoztatása. Számunkra a legnagyobb elismerés a rendszeresen visszatérő ügyfelek elégedettsége, akik értékelik a szakmai hozzáértésünket és megtisztelnek bizalmukkal.

Goldatti

Goldatti

Az ékszereinket saját műhelyünkben készítjük el, elsősorban katalógusunk alapján. A webáruházban szereplő ékszerek a mindenkori fémjelzési törvényeknek megfelelőek, finomságuk 14 karátos. Ettől természetesen el tudunk térni, készítünk 8 vagy 18 karátos ékszereket is, ezeknek az árait egyedi ajánlatban kérheti. Az ékszerek alapanyaga minden esetben EU-szabványoknak megfelelő oxidmentes ötvözetből készül. Ennek az elszíneződések, és az esetleges allergiás reakciók megelőzésében van jelentősége.

Hirdetés
Horváth Gold

Horváth Gold

A legtöbb szakmai tudást édesapámtól sajátítottam el, de volt alkalmam más tapasztalt mesterektől is tanulni. Az utóbbi években hatással volt munkámra néhány világhírű tervező stílusirányzata, amelyek a sima modern vonalvezetést részesítik előnyben, egyben szakmai kihívást is jelent elkészítésük.

Karl Ékszer

Karl Ékszer

A Karl ékszerek kizárólag kézi munkával készült egyedi alkotások. A sajátos formatervezésű és kiemelkedő minőségű ékszerköltemények, a nívós formavilágra és magas színvonalra vágyó ügyfelek igényeit elégíti ki. A Karl cég egy több generációs családi vállalkozás amely, már több évtizede az egyedi és különleges igényekre építve készíti ékszereit. Célkitűzésünk olyan ékszerek készítése, melyek maradandó élményt nyújtanak formavilágukkal, egyedi felépítésükkel, szerkezeti megoldásaikkal. Olyan igényes, minőségi ékszereket szeretnénk alkotni, melyek több generáció számára értéket hordoznak. Tevékenységünk: - Saját készítésű ékszerek forgalmazása - Ékszerek tervezése - Ügyfelek elképzelése alapján ékszerek tervezése és készítése - Javítás, kőpótlás - Igényes külföldi mesterek által készített különleges arany illetve ezüst ékszerek forgalmazása

Lena Ékszer

Lena Ékszer

Arany és ezüst ékszerek készítése egyedi igények alapján. Válogasson karláncok, gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, medálok mintái között nagy választékban. Az ötvösműhely vállal még ékszer javítást és kőfoglalást is. Nagy Ilona vagyok több mint 15 éve dolgozom, aranyművesként. Az ékszerek készítésénél a tartósságot, a használhatóságot tartom fő szempontnak. A választásnál praktikus tanácsokkal próbálom segíteni megrendelőim. Az ékszer örök darab és kifejezi, milyenek vagyunk. Ezért szeretem, ha látom a megrendelőt, hogy stílusához illő ékszert segítsek választani. Régi visszatérő vevőimen jól látszik, hogy a különböző ékszerek harmonizálnak egymással és viselőjükkel is. Egyedi karikagyűrűk, ékszerek készítését is vállalom. Szeretettel várom régi és új megrendelőim.

M-Ékszer

M-Ékszer

1977-ben születtem Gyöngyösön. Sokfelé laktam a Mátrában de középiskolás koromra újra Gyöngyösre kerültem. A Berze Nagy János Gimnáziumban érettségiztem és ezt követően kezdtem meg ötvös tanulmányaimat. 1997-ben szakmunkás-bizonyítványt szereztem, majd még azon év őszén munkát vállaltam egy egri műhelyben. Szerencsémre pár évvel később, megint ősszel, ötvöst kerestek egy országos cég gyöngyösi üzletébe, így újra szülővárosomban dolgozhattam. Ezen munkahelyeken szerzett gyakorlatommal 2001 novemberére elérkezettnek láttam az időt első saját műhelyem megnyitására. Sok kedves emlék kötődik ehhez az időszakhoz. Mesterlevelem megszerzése, házasságom és első gyermekem születése - azóta már ketten vannak. Úgy látszik, szakmai pályám során a változások általában ősszel következnek be,mivel 2005 szeptemberére egy kínálkozó lehetőséget kihasználva saját üzletet sikerült vásárolnom, illetve cégemnek a Névedi Kft.-nek

Magyar Menyegző

Magyar Menyegző

A Magyar Menyegző ékszerkollekció az Affianced Ékszerészet munkáinak egy különleges vállfaja, sajátos tervezői irányvonala. Jellegzetesen magyaros díszítésű és vonalvezetésű, gazdag kézműves technikákkal kivitelezett karikagyűrűk, briliáns eljegyzési gyűrűk és más finom ékszerészeti munkák alkotják. A kollekció tagjai formatervezési mintaoltalom alatt állnak.

Mihalovits Manufaktúra

Mihalovits Manufaktúra

Magas minőség, egyedi kézi munka. A karikagyűrűk esztergálással nyerik el végső formájukat. Drágakőfoglalás, Karikag yűrű készítés, Kísérő gyűrű készítés, Felújítás, Javítás, Értékbe cslés. Első kézből az ötvösöktől!

Ötvös Műhely

Ötvös Műhely

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk. Cégünk 1997 óta áll ügyfeleink szolgálatában. Műhelyünk Budapesten a XVI. kerületben, Rákosszentmihályon található. Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk minden kedves régi és új ügyfeleinket Ékszerkészítés - Hozott vagy általunk adott anyagból, egyedi megrendelésre vagy katalógus alapján - Ékszerboltoknak bérmunka konstrukcióban egyedi, kisebb, vagy nagyobb szériában Ékszerek - Javítása - Tisztítása - Gravírozása Órajavítás: - Szíjcsere - Elemcsere

Soliter Design

Soliter Design

Cégünk, munkatársai több éves ötvös (vésnök, kőfoglaló, aranyműves) szakmai gyakorlatára alapozza tevékenységét. Az üzletben és a műhelyben is jól képzett szakemberek gondoskodnak a kíváló minőségű ékszerek tervezéséről és kivitelezéséről. Fő profilunk, a hagyományos kézi és modern technikákat is ötvöző karika- és eljegyzési gyűrűkészítés. Természetesen üzletünkben bármilyen ötvösmunkát elvállalunk, ékszerjavítás, drágakőfoglalás stb.

Tuti menü